dijous, 8 de maig del 2008

Projectes Telemàtics

Aquesta setmana a l’aula han exposat els diferents grups les sessions dels temes relacionats amb les noves tecnologies aplicades a l'educació. Jo us vull comentar l’exposició del grup tres Anna Alonso, Fabiana Becerra, Georgina Rius i Carlota Sanz, que ens han presentat els Projectes Telemàtics.
Ha estat una classe molt dinàmica i interessant i la nostre participació (alumnes) estava plantejada de tal manera que fos activa. Normalment quan fan una exposició esperes que les persones que exposen parlin i els demés escoltin però aquesta vegada no són exposicions sinó classes sobre un tema que les preparem nosaltres mateixos.
En quant a la pròpia matèria, els projectes telemàtics m’han semblat una manera molt interessant d'utilitzar les noves tecnologies. Aquest mètode de treball es defineix en un conjunt d’activitats didàctiques sobre un tema de forma conjunta amb altres Centres Escolars via internet. És una manera de fomentar en els alumnes el treball cooperatiu i també treballar les diferents àrees curriculars i, no només això, sinó que també aprenen una sèrie de valors i actituds molt importants que probablement individualment costa més treballar.
Com ja he esmentat abans la classe ha estat molt dinàmica i han utilitzat suport àudio visual perquè fos més entenedor i també la realitat educativa d’algunes escoles a Catalunya que fan aquest mètode de treball amb els seus alumnes.
Aquesta es la pàgina que van crear on està tot explicat:
http://gina.rius.googlepages.com/projectestelem%C3%A0tics